Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (2.63 secunde)
Joi seara a avut loc la Cinema Pro gala filmului Frozen Ignat, in regia lui Dinu Tanase. Din distributie fac parte nume mari ca Dorel Visan sau Dana Dogaru, dar si actori tineri precum Lari Georgescu, Alexandra Fasola si Paula Rotar.
La cinematografele din Romania puteti viziona filmul Red Sparrow, in regia lui Francis Lawrence. Cu: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker, Ciaran Hinds Gen film:
130 minute Amplasat in Londra eleganta a anilor '50, Firul fantoma este povestea celebrului designer Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis), si a surorii sale, Cyril (Lesley Manville), care domina lumea modei britanice, imbracand familia regala, staruri de cinema, mostenitoare bogate, aristocrate, debutante si doamne din lumea buna in stilul distinct al casei de moda Woodcock.
Filmul Game Night (2018) - Jocul de-a detectivii, in regia lui John Francis Daley, si a lui Jonathan M. Goldstein ruleaza deja in cinematografele din Romania.
Egor Olesov Din 16 martie 2018 in cinema in versiune dublata in limba romana Povestea fermecatoare a frumoasei printese Mila, fiica regelui, de care se indragosteste chipesul trubadur Ruslan, dar care e rapita de un malefic vrajitor care vrea sa transforme dragostea dintre cei doi intr-o potiune magica.
Dictionarul de Cinema (Ed. Univers Enciclopedic, 1997) il descrie pe Jean-Paul Belmondo ca pe un antierou lansat la sfarsitul anilor '50:
Marius Manole si Serban Pavlu teatrulavangardia.ro Duminica 15 Aprilie, ora 17:00 Duminica 06 Mai, ora 16:00 Bucuresti -Cinema Pro Distributie:
Iar daca nu aveti drum pe la Bookfest ori prin Banesti, prietenii nostri de la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City va asteapta la o petrecere cu peripetii.
Conceptul evenimentului de cinema in aer liber isi propune sa ofere publicului o altfel de experienta cinematografica care contureaza atmosfera gradinilor de vara.
Printre lucrarile expuse, am remarcat acrilicele lui Jimmy Stanescu dedicate orasului Calarasi, pline de nostalgia vremurilor de altadata, realizate in caldele culori ale toamnei (fostul Cinema Victoria);
In curand, in cinematografele din Romania, in regia lui David Gordon Green. Cu: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton Gen film:
In curand, in cinematografele din Romania, va rula filmul Politatiul din Belleville - Belleville Cop (2018). Regia: Rachid Bouchareb Cu:
La cinema, puteti vedea in curand filmul Bohemian Rhapsody, in regia lui Dexter Fletcher si a lui Bryan Singer. Cu:
Un film care intra la cinema in curand. Un film trist, chiar tragic. Daca ar fi trait in zilele noastre, Freddy Mercury ar fi supravietuit in lupta cu SIDA.
Viorel Ivanciu, viceprimarul orasului Calarasi, i-a oferit in dar primarului o lucrare reprezentand o cladire emblematica, Cinema Victoria. La randul sau, primarul Daniel Dragulin i-a intors gestul, daruindu-i un frumos portret al lui Mihai Viteazul executat in carbune si tus.
La cinema, puteti viziona filmul Asterix: Secretul Potiunii Magice (2018) - Asterix: The Secret of the Magic Potion. Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy Distributie:
La cinema, puteti viziona filmul Familie de-a gata. Regia: Sean Anders Cu: Mark Wahlberg, Rose Byrne Gen film: comedie, drama Durata:
In regia lui Adam Robitel, filmul Scapa, daca poti! va intra in curand in cinematografele din Romania. In distributie: Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis Gen film:
Repetitia, cliseul de cinema in care-si duc cotidianul (romanticul e decor spectral cu petale si lumanari, ca in melodramele Hollywood, ingenuncherea cu oferirea unui inel e cerere in casatorie etc.), alienarea lor in spontaneitate plagiata.
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este in mod constant exclusa de catre colegii ei barbati. Atunci cand Ali primeste o promovare bine meritata, ea se intreaba ce altceva trebuie sa faca pentru a reusi intr-o lume a barbatilor.
google-analytics.com